miercuri

king size

Te primesc zic. E aşa târziu cred că şi la poliţie a închis. E târziu pentru noi, pentru noi care am fost mereu în contratimp. E noapte, e întunecat şi-i neclar ce-i între noi. Şi la adăpostul nopţii ne dăm frâu desfrâului şi nu ne e ruşine cu păcatele noastre. Da...te primesc, primesc orice ai să-mi dai.
Dar noaptea nu-i aşa neagră să-mi acopere gândul ce-mi încolţeşte, în mintea mea fertilă, atunci când în prag îmi apari cu prietena ta. Nu ţi-am spus niciodată, dar o gasesc foarte atrăgătoare. E atrăgătoare şi-n felul ei unic, iar lângă tine e ispititoare.
Nu am stres cu tine, n-am fost apăsat de chinul de a te pierde. Deşi atunci când te-am pierdut m-a durut ca dracu. Dar te-am privit ca pe ceva bun, care-mi place, frumos în felul lui găunos şi cu care din păcate nu mă potrivesc. Şi asta mi-a dat detaşare, o naturaleţe pe care ai apreciat-o ca fiind şarmantă. Deci îmi permit să-ţi spun acum că m-aş culca cu voi, cu amândouă. Dar ai dreptate, tu obişnuită să mă/te răsfeţi sexual cu şi pentru mine, se cade să te intreb la urmă. " Mi casa e su casa " îi zic prietenei tale, ce bei, ţi-e foame, vrei să faci un duş. Rămâneţi la mine desigur. Am prea multe aşternuturi, paturi goale şi o plăcere imensă să am acum oaspeţi. Mă apuci în braţe pe la spate, te ridici pe vârfuri şi-ti ţugui buzele pe ceafa mea. Prietena ta ne lasă şi fuge-n baie. Mă întorc să-ţi sorb sărutul, mă ţin de curul tău ferm pe care-l frământ în palme. Te ling pe gât, pe sâni, pe unde apuc. Te ţin de păr să nu-mi fugi, să-ţi pot ghida sărutul. Astea-s momentele în care mă pierd. În care ieri nu contează şi mâine nu-mi pasă. Gem...dulceaţă de plăcere.

Cănd sunt aproape să-ţi sfârşesc carnalul moment, în gura ta vinovată de plăcerea ce-o primesc, prietena ta iese din baie. Sar de sub prinsoarea ta, şi dau din lac în puţa goală...căci prietena ta e goală şi udă şi mă priveşte confuză. După momente ce-mi par că se dilată, precum mă dilat eu sub efectul momentului atât de intens, mă hotăresc să-ţi acopăr prietena cu un prosop. Îmi mulţumeşte şi se aruncă în pat lângă tine. Tu o iei în braţe şi-o alinţi. O pupi pe buze cu gustul meu, şi o mângai în păr s-o linişteşti.

Desfac vinul şi-l împart la trei. Sunt încins de topesc gheaţa-n palme. Vicioasele de voi rulaţi o ţigară, viciosul de mine se gândeşte cum să vă ruleze pe voi într-o şaormă cu de toate. De toate păcatele.
Dăm noroc, sorb privindu-vă în ochi. Îmi citiţi clar privirea, şi acceptaţi tacit ce scrie în ea. Iau mâna ta şi o strâng într-o mângâiere. Las paharul jos, şi-n locul vinului rece pun mâna pe sânul cald al prietenei tale. Prosopul mă ascultă şi cade natural de pe ea, iar eu îmi plimb mâna pe trupul ei nou la atingere. Tu mă saruţi atât de familiar, mă mângai pe ceafă. Te simt, te gust pe tine, tu slăbiciune a mea. Şi o mângai pe ea, pe care n-o cunosc dar o descopăr acum, atât de plăcut. Şi ea vrea să mă sărute, îşi pune la rându-i palma în ceafa mea şi mi-o dezmierdă. Tu îi faci loc, iar eu iau foc sub sărutul ei timid. Mă sărută încet, nesigur dar mă mângaie apăsat şi mă împinge pe spate. Îşi lipeşte sânii de mine, şi mă sărută cu din ce în ce mai mult patos. Tu oferi iară-şi plăcerea mai devreme întreruptă. Nici nu pot spune cine îmi face ce, căci atingerile voastre se contopesc într-o apă adâncă, de plăcere, în care mă scufund, nepăsător că mă înec, că mor...






leapşa Mitzei

foto

13 comentarii:

  1. -"Adica ce , eu am ciunga-n par?!?"
    Normal ca poti, imaginatia naste orice. Orice vrem.
    Fainut!

    RăspundețiȘtergere
  2. aaah! si titlul abia acum l-am vazut. :))Off topic, cand aud "king size", eu ma gandesc doar la paturile americanilor, in care incap eu de vreo 5-6 ori lejer.

    RăspundețiȘtergere
  3. da, da...slot ca tot mi-s ffff norocoasa. Restul e imaginatie ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos si incitant triunghi! Mi-a placut... "Gem... dulceata de placere". Imi place cum simti si cum descrii femeia, e vorba de o naturalete chiar sarmanta. Acest gen de trio nu mai e de mult doar o placere " vinovata" a barbatilor, este si fantezia multor femei, chiar daca se recunoaste mai greu.
    Textul tau e un compliment foarte fain, iar desenul e de mare angajament: Intre doua nu te ploua, dar... nici rau nu iti este!

    RăspundețiȘtergere
  5. un triunghi erotic aşa cum probabil şi-l doresc toţi bărbaţii. aş putea să jur însă că, doar de dragul scrisului, nu am să văd pe nicăieri un triunghi cu doi bărbaţi şi o femeie. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. @sonia Multumesc,
    @mitza Yukkkk

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah Mitzo, aveam o colega la munca, si obisnuiam sa mai iesim in grup pe la bere. Si mititica dupa ceva ursuleti blonzi marturiseste..c-o fost cuminte la viata ei, si n-avut prea multi, ci numa 4, dar pe 2 deodata, si a fost ideea ei. M-am ridicat si-am felicitat-o in numele colectivului, si i-am mai comandat 2 beri :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim2:34 p.m.

    @mitzaabiciclista : Pff, chiar n-ai vazut macar in filme triunghi din 2 EL +1 EA? E drept ca de acolo nu prea ies combinari de 3 luate cate 2 si exista doar o rasfatata ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ba tocmai că am văzut Anonim. Dar nu am zis asta decât ca şi un coment a unei observaţii pe care o remarc după ce am citit mai multe poveşti din genul acesta de leapşă :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @pariuri simplicity, ultimate sophistication ;P

    RăspundețiȘtergere
  11. evergreen10:38 a.m.

    U really have to try this :p :*

    RăspundețiȘtergere