miercuri

noua noua

-Splaiul Unirii nr 27
-In 10
-da 6-6 
-in 10 minutele
-Ok 6-6, 10 minute Splaiul Unirii 2-7, Serban va ocupa.
-Mersi

    Plec multumit catre adresa... am iesit de 10 minute si am prins o comanda- prima comanda se stie se cumpara tigari si cola ... ultima - shaorma. Sper ca in seara asta voi face si banii de ieri... sunt restant deaja cu 110 lei, si nu sunt semne ca va merge... Weekend-ul in care lumea buna se inghesuie in taxiul meu mizer bucurosi ca vor plati doar 10 lei pe cursa catre locatii in care apa plata cu lamaie costa dublu... pare atat de departe.
 Nu stiu exact adresa... poate de aia nu fac bani...duhhh...daca nu umblam in tinerete dupa o gramada de fete in diferite cartiere nu stiam Bucurestiul destul de bine asa cum il stiu...dar totusi n-am retinut si numerele strazilor... nici prea multe strazi adiacente... stiu prea multe pentru un sofer oarecare si prea putine putine pentru un conducator de taxi...evit sa ma denumesc taxime[i]trist[/i]... poate taxi[i]lamer[/i]ist.
 Zambetul optimist imi dispare observand ca nu gasesc numarul adresei.... sens unic...trebuie sa ocolesc, baga tare...persist in idiotenie... mergand prea tare trec din nou de adresa... in timp ce dispecera ma intreba a 2 oara daca am ajuns.
-Ajung imediat !
-Aveti 2 ore pentru 5 minute...clientul e in strada.
-Ajung....
Marsalier ... catinel

-`Nseara... la comanda?
-De unde vii tata de la Baneasa?
-Imi cer scuze pentru intarziere ... unde mergem?
-Colentina.. la pod.
-Sigur.

Tacere...
-N-ai muzica in masina?
-Nu
-Aer conditionat?
-Nu
-Se fumeaza?
-Va rog...
-Tu nu fumezi?
-Nu mai am tigari...
-Te rog..ia
-Multumesc frumos...
Tacere...
-Si de cand....
-De 4 zile..
-Aha ..de aia ai intarziat
-Da..probabil
-Si cum merge?
-Nu merge?
-Criza..
-Da....

-Si cati ani?
-29 tu ?
-33 Multi inainte
-Mersi la fel...

 Tacere... Serban umbla in telefon.... Ofteaza ... E imbracat bine... asortat, bleu cu bej...desi arata mai batran de 33 e foarte prezentabil. Are un inceput de calvitie insa parul e atent aranjat cu putin gel , e saten cu ochii inchisi la culoare probabil caprui. Imi pare ca-i genu de corporatist ce doarme 3 ore pe noapte pentru ca incearca sa compenseze cele 12 ore la birou cu alte 9 ore prin oras. Ceasul auriu cu curelusa maro de la mana ma face sa cred ca sta bine cu banii, nu ma pricep dar pare veritabil. Pantofii ...aici chiar ma pricep, sunt de firma- impecabili.
Miroase a parfum bun, de firma, ceva ce seamana a OldSpice... oare Fahrenheit... sa-l intreb? Neah ... ar fi prea girly...Mereu atunci cand iau clienti ca el... imi e rusine de scaunul jegos pe care se aseaza... precum si de caraiturile scoase ocazional de cutia de viteze.
Fumeaza cu sete Kent lung se joaca cu fumul facand cascade, scrumeaza des si nervos probabil din cauza vestilor aflate din telefon...

-Opreste!
-De ce?
-Intoarce aici...mergem in alta parte.. sa ajungi la Piata Progresu!
-Sigur!

Tacere
Serban umbla iar in telefon... suna pe cineva dar nu raspunde..injura foarte urat de morti iar asortat cu injuratura simt si un damf de vin alb amestecat cu usturoi.

-Mi-a mancat ficatii nenorocita asta....
-Cine?
-Prietena mea
-Imi pare rau ...
-Nu-mi raspunde de 3 zile la telefon.... am cautat-o acasa in draci...aveam cheie dar a schimbat yala... ma duc acum la ea ... trebuie sa-mi vorbeasca.
( nu zic nimic)
-Tu ai pe cineva ?
-Nu... am avut ..dar...
-Dar?
-In mare a fost ceva important, frumos, dar s-a terminat foarte urat si foarte brusc... mi-au ramas ceva cicatrici dar ma vindec, acum mi-a spus ca-i pare rau, ca-i e dor, ca ma vrea inapoi...dar ... nu mai pot ... in fine.. mai bine singur.
-Daa mai bine singur.... trebuie sa ne distram sa ne traim viata, proastele astea de femei nu merita sa fie iubite. Cat sufar pentru otrava asta de femeie...dar daca ma gandesc e o proasta la fel ca celalalte doar ca-i mai buna la pat...am facut totul pentru ea... mi-am facut credit sa o duc in Austria de sarbatori...i-am dat bani de chirie  am imbracat-o din cap pan-n picioare ... nu i-a lipsit nimic si acum ca i se pare ei ca...
-Mda...stiu cum e...

Injuratura iar ... parfumata cu usturoi.

-Nu se merita tata... Nu mai sunt ca la 20 de ani... azi cu una maine cu alta...am o varsta... imi trebuie altceva, dar ... nu stiu, imi placea mult de asta, era deosebita, ma facea sa ma simt iar tanar si in acelasi timp eram si cel mai matur care o stapanea... e ca un cal na` - iapa foarte frumoasa care-ti ofera o cursa fenomenala dar daca nu te tii bine de haturi te arunca sa-ti rupi gatul...
Vreau sa stiu ce are...mi-a umplut capul cu tampenii...apoi gata a disparut...
Bai si nu e cine stie ce de capul ei..Am avut multe, muuult mai frumoase ca ea, dar mi s-a pus pata pe ea cum nu mi s-a mai intamplat niciodata...

-Imi pare rau...poate va impacati...cine stie ce e...femeile..cine le intelege...
-Uite sa iti arat o poza...cat de bine arata aici...

Serban da la poze in telefon... si-mi arata o fata bruneta zimbind intr-un HardRock Cafe din strainatate poza pe care am facut-o eu fostei mele in concediul de anul trecut.

3 comentarii:

  1. sorry... credit s-o duca in austria? prost e, ma, frate!

    tu glumesti? sau e pe bune treaba? acum am citit finalul

    RăspundețiȘtergere
  2. @yesterday me:
    adaptari...

    RăspundețiȘtergere