miercuri

locaţii

Desi baietii intradevar se maturizeaza mai greu, pot spune despre mine ca am fost destul de precoce in privinta relatiilor, a fetelor.
 Am facut aseara o comparatie etichetata ca fiind dorky, am spus despre mine ca aveam softul relatiilor cu mult mult inainte de a avea hardul. Apoi cand am avut si un hard acceptabil si destul de basic… m-am lovit de o alta problema: locatia.
 Foarte frustrant sa ai cu ce sa ai cu cine dar sa n-ai unde. Poate la fel de frustrant ca: sa ai cu cine sa ai unde..dar sa n-ai cu ce… a si mi-am amintit si asemanarea dintre o bicicleta si o fata: daca iti lipseste o camera  nu te poti sui pe niciunele.
 Asadar din cauza locatiei si in ciuda faptului ca aveam oaresce succesuri la fete, succesuri materializate prin giugiuleli in parc sau prin scari de bloc, ajunsem la varsta de 17 ani si 2 luni destul de curatel la trup si suflet dar stresat si panicat ca nu… punctasem.
 Aveam cunostinte care aveau norocul de a avea parinti ce plecau saptamanal la tara, ai mei nu plecau de acasa iar daca o faceau  imi lasau surioarele pe cap.
 Apoi ceva minunat s-a intamplat, bunicul celui mai bun prieten al meu a murit, si odata cu ocuparea unui loc de veci, a eliberat un apartament cu 2 camere chiar langa blocul meu.
 Tin minte cum ne-am strans 5 buni prieteni buni intr-un veritabil detasament al  curateniei, eu am scos covoarele pe batator… le-am batut cu sete pana la epuizare, apoi le-am luat la perie cu apa si cu otet activitate pe care daca o faceam pentru acasa ceream sa fiu recompensat din plin.
 Dar aici imi anticipam castigul, la fel si ceilalti prieteni ce smotruiau pe sus, unul ocupandu-se de baie, altul de bucatarie, altul de dormitor…nu vorbisem deschis, cred ca ne era frica sa nu jinxuim dar in capul tuturor erau acelasi ganduri, vedeam acel apartament ca pe o viitoare Mecca a virginilor, locul unde vom scapa de obsesia cea mai puternica din mintea unui adolescent chinuit de hormoni.
 Primul “plecat in pelerinaj” a fost un prieten care era intr-o relatie de ceva timp, era evident ca avea intaietate, apoi era programat altul care desi nu era ferm convins de reusita dorea sa “ pop the question “ unei fete. Eu nu ma grabeam, din pacate in momentul ala nu aveam cu cine dar eram linistit cand tineam randul de chei in mana care avea atasat la el o labuta de iepure, ce ironic … salvarea de la … venea de la alta labuta.
 La scurt timp plecand de la un baieram, cum se numea pe atunci, cu o fata aveam sa … pe lumina stinsa, pe covorul batut cu sarg de mine…
 Nu starui mult asupra momentului, ma simt superficial si fustangiu cand realizez ca nu mai stiu cum o chema si cred ca n-as mai recunoaste-o daca as vedea-o. Apoi am avut si un sentiment ciudat, supraestimasem enorm chestia, iar dupa imi ziceam: wtf that was it?

 Scapat de stresul virginitatii si oarecum dezamagit de rezultat, m-am intors iar la banalele giugiuleli cu fete ce nu ar fi pasit acolo prea repede.
 Apoi a venit vara…si cum s-a scurs ceva timp de la inaugurare, tanjeam dupa un seaquel paradoxal mai bun decat originalul, ma gandeam sa schimb scenariul si in primul rand actrita din rolul principal.
Dar vai, locatia nu mai era disponibila, fusese inchiriata, si desi aveam sa revin acolo, that was it!
A fost doar o data acolo, la un revelion s-a intamplat sa stam intr-un pat 3 fete si 3 baieti tipsy-liti bine si cu chef de a intra in noul an cu orgasme comemorative, dar a fost "the thing" adica "everything but... ".
 
Din fericire alt lucru bun s-a intamplat, parintii altui bun prieten vecin cu mine au divortat si au vandut apartamentul din bloc pentru a se muta separat. Pana la eliberarea apartamentului prietenul meu mai avea 2 luni... 2 luni de vara, vara in care eu imi inbunatatisem si softul si lucram si la hard cu niste greutati de 5 kg.
 Prietenul meu, cel cu noua locatie, avea o verisoara mai mare decat noi, provinciala, moldoveanca sanatoasa cu 39 la picior. I-am sesizat afinitatea catre mine dar din cauza unor mici ezitari, ea s-a intovarasit cu alt baiat din gasca.
 Stand zilnic acolo, ne-am nimerit odata singuri doar noi 2 si 3 camere golase. Acum pe langa regretul de a nu-mi aminti numele ei mai am si regretul de ami aminti numele prietenului meu pe care cu parere de rau l-am incornorat atunci…fata chemandu-ma intr-o camera si asesandu-se  nuda pe o saltea de plaja gonflabila. Apropo de gonflabile… cu asta s-a asemanat si ea, uluindu-ma atunci cu pasivitatea ei, probabil ca se simtea si ea vinovata, sau poate asa era ea, desi ulterior am simtit pe propia-mi piele cat de focoase sunt fetele din zona Moldovei.
 Mda … alta semidezamagire, desi cu toata pasivitatea ei, s-a dovedit a fi cu mult mai bine decat prima oara, dar totusi a urmat un wtf that was it again ... si convingerea sa supralicitez sexul.
Dupa 2 saptamani am avut ocazia sa adaug un nou episod la serialul vietii mele sexuale, tot acolo…cu o vecinica draguta ce ma placea inca din clasa a V-a dar si de frica unui nou rezultat nemultumitor am refuzat. Cred ca era si chestia ca … nu eram sigur ca am un soft destul de bun incat sa … sa-i instalez eu pentru prima data Windows-ul ca sa zic asa.

 Apoi am pierdut si acea locatie… si a trecut mult pana sa gasesc alta.
 Pana cand am cunoscut o tipa…printr-un prieten, fata avea un apartament cu 3 camere pe undeva prin Pantelimon iar treptat ne-am imprietenit asa de bine incat mi-a zis: daca vrei vino aici cu cine vrei tu… si am inceput sa vin…din pacate intrigata de venirile mele dese si cu partenere diferite, inca de atunci aveam gusturi eclectice…tipa, amica s-a dat la mine si-a a iesit un kkt din care multa lume a avut de suferit, si de la asta s-a spart si gasca acea.

A urmat o perioada in care mi-a fost usor sa accesez locatii, jucam in deplasare cum se spune era destul de ok, dar era deplasare, cel mai bine e pe teren neutru sau acasa dar asa in deplasare …sentimentul ciudat ca nu trebuie sa-mi scot sosetele in caz ca se intampla ceva subit si trebuie sa plec. Apoi daca se repeta obsesiv deaja nu o mai pot percepe ca pe o locatie…se transforma foarte conturat in “her place”.
 Au fost si locatii aiurea, fortate, imi cer scuze prietenilor pentru atunci cand ma autoinvitam pe la ei cu o tipa si deranjam, apoi au fost si actiuni disperate la mine acasa in care imi minteam parintii cu nerusinare: ea e X-leasca, ma mediteaza pentru facultate. Apoi dupa uriasul stres de a nu juisa de placere, auzeam ironiile tatalui meu: Tata … mai incet cu meditatul asta, sa nu se rupa ceva in tine.
Nu-mi placea sa aduc fete acasa, desi de la o anumita varsta parintii acceptau asta, dar oameni cu perceptii invechite despre impartitul pernei, imi etichetau si imi judecau gresit partenerele.
 Apoi odata cu primele joburi bine platite mi-am permis camere de hotel, si chiar sa inchiriez sezonier garsoniere.

Acum…cred ca am un supersoft, hardul se cam invecheste dar face fata… am o locatie decenta si melanconia timpurilor in care imi faceam griji ca n-am unde.

erata:

*  LOCÁȚIE,  locații, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ♢ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiúne s.f.] – Din fr. location,  lat. locatio, -onis.

Un comentariu: