vineri

8 1/2 mm x 24.7


Am pierdut legătura cu regizorul. Îi plecat in luna cu satelitul. Il vad rar cand mă bărbieresc. Zâmbeşte tâmp e dus saracul. In poze nu-l mai recunosc de aia nu-l taguiesc pe facebook. Duce un stres mare saracu il inteleg dar am rupt legatura si nu ne mai regasim aşa cum ne regaseam odata. Ca un tot, ca o persoana. Nu.

Distributia. Ca un regizor chitit pe actorii lui. N-o schimba. Îi tot spun ca-i trebuie ceva nou. Nu. O tine in meli melodramele lui cu aceleasi personaje depersonificate. Nici porn-uri nu mai regizeaza. Alea erau de calitate. Aveau dialoguri si replici interesante, pe alocuri chiar educative. Ceva de actiune: nema. Tot îi zic, o comedie romantica, ceva usurel, nu ţintim oscarul, nu avem nici bafta...dar acolo o productie mica, un scurt...metraj, un documentar, un mic clip, cateva cadre miscate.Misca-te mă. Nimic.

Îi dau idei, indrumari. Notiţe. Degeaba. Aceleasi monologuri triste in acelasi decor obscur inconjurat de propia recuzita rece si impersonala. Aceiasi pasi aruncati in ritmul fals de coloana sonora inadecvata, nepotrivita ca Dan Spataru la priveghi. Tot ca Dan bate la porti inchise iara, fumeaza ca Mirabela spera ca Mihaela. De-ar fi sa vii. Nu vine mă! Sequel-urile sucks. Casting. Fă casting!

Lora.
23 de ani. Nu râde. Iti prinde bine cineva tinar si viu. Ca un by pass la inima ta rece si sobra. Ai mai avut, stii senzatia, ca si cum ai fi tanar din nou. Carnea ei tare, energia anilor ei te fac sa vibrezi alert si constant pe o scala Fm tinereasca. Stii de la ce vine FM. You sexy mother mf :) You Dilf ! :)
Lena
29 de ani. Ca un prieten regăsit. Simti la fel in acelasi ritm. Un ritm de tango in care tu esti rama si ea e fotografia. O inramezi cat poti tu de bine, o incadrezi fara sa o limitezi, o expui, te asortează.
Impreuna. Doi. Imperecheati.
Ralu
31 de ani. Traită, rănită ca tine. Umblată pe multe poteci, călauză, ţi le arată pe cele călcabile. Jumătate de tu. Reflexia ta aleasă sa fie frumoasă. Îngeraşul stereo de pe umeri. Te ştie cum simţi, te simte cum ştii.

casting...



scenaristul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu