miercuri

random kiss


Random kiss. Suna bine in engleza. Cred ca random kiss e preludiu la casual sex. Casual. Adica cu ce s-a nimerit. This old thing...neah am gasit-o prin sifonier. Casual. Stramba asta... neah am agatat-o aseara intamplator.
 Chiar daca nu-i stramba deloc ba din contra e chiar mai simetrica decat esti tu, îi dai un random kiss deoarece constientizezi ca are un moment prost, s-a certat cu prietenul, si a facut-o ala urată sau cine stie cum i-a ştirbit increderea si tu primul bou iesit in cale esti numai bun s-o faci să se simta frumoasă. Nu fi prost, un random kiss e bun pentru amandoi. Random kiss, e aşa tot cu ochii inchisi dar din alte motive. E fara fluturaşi in stomac, la baietii e cu o erectie. Daca e cu fluturasi si fara erectie e trist.
Daca-i stramba, sau crezi tu ca-i mai prejos de standardul tau, sau poate ai baut cam mult, random kiss e musai. Aici e indicat sa tii un ochi deschis. Daca sesizezi ceva la ea, ce te-ar face sa crezi ca nu-ti da un random kiss, si ca are fluturasi te opresti. Deschizi ochiul inchis, sa nu creada altceva. Daca n-ai scrupule si te doare-n ultimele patru la singular de ea, poti sa faci ce vrei. Dar pe mine mă seacă cele ce cad intr-un inoportun romantism cu mine, aşa cum si simetrica s-ar ofusca dacă i-as marturisi ca-mi place cu adevarat.
Artanu zice bine. Nu e panica.

2 comentarii:

  1. artanu' canta asta cu nu e panica? sau ce canta? eu am tot auzit asta cu nu e panica dar nu am nici cea mai vaga idee de unde au luat-o oamenii

    nu inteleg de ce oamenii fug de cei care-i iubesc

    RăspundețiȘtergere
  2. @ yesterdayme:
    :))
    e vb unui tip care seamana cu artanu.
    O fi si hit/slagar dar nici eu nu-l stiu.

    RăspundețiȘtergere