duminică

una pe dos

poza: radu adam


Buna dimineaţa. Azi fac totul pe dos. Incep cu freza, ha ce faţă de brigadier silvic am. Cafeaua mea pe dos cum ar trebui sa fie.. yuk ce amară. Mă ţin de program azi si n-o să fac nimic din ce fac de obicei.
Nu dau buna dimineaţa vecinei, se uită la mine mirată, scuze zic in sinea mea o să mă revanşez, o să fac iar gogoşi şi-o să-ti bat la uşă cu ele calde.

Uite un lucru bun, nu mai forţez semafoarele, ba chiar merg frumos gigea pe prima bandă. Shit ce prostii dau ăştia la radio... dar nu ascult Guerrilla mă ţin de program. Ce vrei gagico prioritate? Azi nu scuze. Ce scuze fă.. azi nu, stai dracu acolo.
Uite jegosu ăsta m-a înjurat. Tantanis tre să mă dau jos să-l bat. Mă dau jos la el şi freza mea pe invers cred că cere pumni şi pare să accepte din moment ce jegosu se pune in faţa mea şi-mi fixează barbia gata să mi-o dea. Da i-am tras-o io aşa frumos si zgomotul pumnului in falca lui e ca un gong ce anunţa primul act dintr-un teatru de prost gust din care nu mă feresc să joc. Dar spre surprinderea mea bate un gong şi-n falca mea, dat cu măiestrie tre` să recunosc aşa că mă imprăştii la nivelul sufleorului. Incerc să mă reculeg, tovaraşul de trosneală  mă ajută cu un şut in cur. Hai stai acolo ia şi tu un picior. Bătaia asta e ca sexu. Dupa ce se termină iţi dai seama că e supra-apreciată.


Mă sună un prieten. Da mă tocmai m-am smardoit cu unu. Mă nu stiu dacă am căştigat, important e să participi. Zici de cununia ta. Mă nu ştiu dacă ajung. Şi sincer dacă m-ai prins acum iţi zic ca nu-mi place deloc aleasa, treaba ta sper să te coafeze. Imi pare rau se întrerupe...
Mă suna o amică. Ăsteia nici măcar nu-i mai răspund.

In timp ce şed mumos pe bordură cu o sticlă de cola rece pe falca umflată văz o fată draguţă. Azi sunt pe dos aşa mă duc la ea şi ma bag in seamă.

- Nu te supăra tu tre` să ştii unde e teatrul de păpuşi.
- ...
- Auzi n-ai şi tu un cui?
- ...
- Că vreau să dau un telefon şi n-am cui...
- :)
- Vrei să facem sex fără obligaţii?
- Nu, vreau să mă iei de nevastă ...
- Ohh shit ...abort abort!

Deobicei încerc să nu public tâmpenii. Da acum mi-s pe dos.

2 comentarii: