miercuri

Ingeroasa


In sfarsit dupa o lunga si chinuitoare asteptare am cunoscut-o. A stranutat in fata mea, in magazin si din reflex i-am spus "sanatate" fara sa ma uit bine la ea. Apoi dupa ce si-a descoperit fata de palmele puse caus la nas i-am vazut frumusetea chipului.

Nu stiu daca i-am zambit, stiu sigur ca n-am coborat privirea pe corpul ei, am zis sa trec si ma voi uita de la spate. Am trecut de ea si cand sa ma intorc sa-mi arunc privirea curioasa pe corpul ei, m-a prins si ea era intoarsa la randu-i, un zambet toata. Multumesc imi spune si-si tine privirea pe mine. Atunci ma uit si eu lung ca doar lung îi era corpul. Ea se uita la mine intr-un fel in care m-a priponit locului si m-a facut sa-mi sug burta. Probabil acelasi lucru il facea si ea de-mi parea asa zvelta. Sanii micuti cum imi plac mie inghesuiti sub o rochie alba, vaporoasa, lunga pana la niste genunchi schematici, apoi gambe subtiri sfarsite de glezne finute ce fugeau in niste balerini albi. Strasnic. Dar ce-ai acolo pe picior? Catamai tatuajul, bad mother fucker. Un inger cupa D la aripi se intindea de la schematic la subtire. Culoarea albatru-proaspat batut si lungimea inaripatului erau impresionante, la tatuaje marimea conteaza. Eu n-am nici macar un cinci pe mana cum naiba m-as asorta cu domnisorica. Oftez dezumflat si cred ca uit sa sug burtica sau mi s-o fi citit pe chip ca imi displace ceva, iar Dumneai imi intoarce spatele si pleaca.
Nici nu pot sa arunc o privire spre posteriorul ce se departa ca-mi sare in ochi de pe spatele ei alt desen permanent, ceva tot ingeresc sau o icoana gen. Coana tu esti mai pictata decat o biserica. Am ramas sidefat. Martor penticostal la simplitatea pielii mele nepictate ma departez si eu cu gandul la tribalul sortit sa nu-mi troneze pe spate undeva prin `98.  Acum e aiurea, ce naiba sa pun pe mine.

Problema tatuajului a palit in fata dilemei daca sa raman la Colgate sau sa-i tradez pentru Blend. Oare imi mai trebuie rezerve de ras. Aha deodorant caci asud ca un porc si miros ca doi. Si gel domne` cum fara gel.
Iau de pe acolo ce-mi trebuie, le strang la piept scarbit de impinsul carucioarelor si cand sa dau plec spre vinul roze mai ca ma impiedic de cineva. Era ingeroasa.

- Ma urmaresti?
- Nu... tu ma urmaresti?
- Da aici la raionul de femei..eram sigur ca-ti trebuie crema epilatoare...
- Te faci gigea?
- Dar tu te faci? Iti consuma mult gel paru asta...
- Tie iti consuma multa crema epilatoare...

Brusc imi arata iar icoana de pe spate. De ce nu stiu fetele astea de gluma. Ceva de genu: vai ce amuzant ai fost..dezbraca-ma...saruta-ma. Cum era Nadia aia din Seinfeld in cautarea marelui Comediant. Ah da vinul meu roze. Pe raionul de vinuri deci. Ingerasul cupa D amortizeaza pasii balerinilor albi asa ca tresar auzind:

-Roze beau fetele...
-N-as zice...mai degraba se bea cu fetele.
-Ti-as recomnda altceva...
-Alt vin?
-Nuu alt deodorant. Da alt vin.
-Si-l bem impreuna..
-Altadata.
-Okei altadata...so it`s a date!

S-a uitat in ochii mei verde crud de Ceylon, curati si cu privira impura si a inteles ca-s foarte serios. Da la o adica acum ma tatuez. Imi scriu ceva pe spate cu simboluri chinezesti nu stiu ce " best before ...." sau cu hieroglife scriu Champollion a ete ici sau imi scriu Wednesday doar sunt mai mare ca Wendy.
Bine fato tu nu stii ca-s cam disperat si ca mi-am zis ca nici frumoasa nici urata iar tu esti frumoasa chiar. Si mi-am zis ca vreau un posterior rezistent la setea ce-o am si mi-am zis c-o s-o ia salvarea pe cea care ma va repune in circuit. Si tu bad mother fucker nu esti voinica dar cred vei rezista, te vor proteja ingerasii albastrii de dracii ce-i am de gand sa-i omor intrun mod extrem de senzual.

-Ok date sa fie cu vinul ales de mine...

Mi-am mai luat ciocolata, ceva mezeluri, vinul meu si vinul ei pentru pastrare. Ah si stergatoare. Eram in parcare bucuros tare de recenta-mi cunostinta, fara nervi si fara draci ca nu pot sa montez cele mai tampite stergatoare. Draci si nervi vor disparea. O sa musc eu din ingerii aia. Da da ala de pe picior... pe ala o sa-l musc de-o aripa.

 sursa foto

2 comentarii: