luni

Măcelăriţa perversă





 A trecut prea mult timp de când n-am gustat plăcerea. Sunt în gene şi în genere fidel şi nedispus la schimbare. Sau am fost, nu conteaza..acum-s un suflet fara minte, trup fara inimă, chinuit de patimi carnale. Apetitul meu sexual creşte pe un fond depresiv..supărarea-i ca un afrodisiac ce-mi dilată simţurile, şi nu numai.

Leneş să caut altfel, nerebdător să aştept, mă înscriu pe un site de daiting. La două zile după înscriere primesc un telefon de la administratorul site-ului: " Bine aţi venit bla bla... un membru Vip ţine neapărat să vă cunoască..am plăcerea..." Buey ce noroc..doar ce aveam de gând să investesc, din puţinul meu capital, mult într-o curvă. Doar sentimental am investit destul. Aşa că renunţ la ideea de sex plătit pentru blind date-ul ivit. Sper să bag la modul pragmatic in Vip-a asta, adică nici bani, nici sentiment. Nu, eu nu sunt aşa. Dar niciodată nu-i tărziu.

Ne întâlnim la un restaurant select. Vip. Very interesting pussy partner. Perfectă pentru ce am aveam în minte. Plus la ofertă mister, şarm, personalitate plăcută. Simţul umorului: " Nu pot spune cum mă cheamă, prietenii îmi spun Lenţi..dar nu am prieteni". Dacă e ceva ce mă frustează e faptul că miroase a bogătaşă. Nu-mi pasă că poate are patru, cinci ani mai mult, decăt fragezii mei treizeci. Nu-mi pasă că poartă verighetă, şi nu pomeneşte nimic despre. Nu-mi pasă de frumuseţea ei de care ea conştient abuzează, privindu-mă intr-un mod trufaş. Ea ma priveşte, eu o privez de bucuria de a mă lăsa intimidat. Curul tău de om avut, şters cu hârtie parfumată, va fi gol în mâinile mele şi atunci pentru moment, vom fi egali.

Acasă la ea. Zice că nu stă acolo, că-i împrumutat locul de la un prieten. Un loc sinistru, foarte. Poate pentru  că este chiar langă cimitirul Izvorul Nou, sau poate ca n-are mobilă şi arată nelocuibil. În balconul vilei cu-n cat, am parte de un peisaj sinistru ... o mulţime de cruci se uită la mine cu feţele morţilor de pe ele. Băă mă lăsaţi..morţii cu morţii..viul de mine cu bunăciunea asta, care nu-i foarte tânără dar e foarte pretabilă pentru păcatul omniprezent din mintea-mi. Cică se spală şi vine. Am chef de-o ţigară. E bună şi cea de înainte. Am oprit la benzinărie, ne-am luat pileală, tigări. Au rămas la ea. Stingher dar impunător in cameră-i doar un pat. Mare, frumos, grilaj de fier...bogat ca cea care m-a adus aici. Am simţit sub propia-mi piele ca un pat ca ăsta poate ajuta la ce plănuiam. Mă arunc răstignit în el, să-i simt balansul. Doamne ce chef am. Pe pat langă mine marea neagră-poşetă. Nu-i frumos, dar o caut în geantă. Îmi arde buza zău. Cătuşe?! U sick mother fucker...I like you. O gentuţa de piele, cu initialele E.M. Elena~Lenţi? Portofelul ei: nu-l deschid, dar geme de bani. Proastă eşti...dacă era altul. Eu doar vreau să fut..


" Ce caut? Ţigări caut, scuze. Cum n-am timp de ţigară acum? Da, am văzut cătuşele."

Limba ei rece se încălzeşte treptat în gura mea şi pe buzele mele. Geme la fiecare sărut, tremură sub cotropirea mâinilor mele. E udă toată dar mă opreşte s-o gust. Vrea să mă lege..vrea să mă lege apoi dezlegat i-oi face ce vreau. Sunt prea ferm pentru negocieri acum. Leagă-mă, deci.
Mi-a strâns zdravăn dreapta cu o eşarfă, pe care a dat-o de mai multe ori după grilajul patului. Stânga încatuştă. Picioarele-s legate cu stockingşii ei negri. Cam metodic facută treaba, dar na mi-am zis: "don`t hate the player, hate the game ".
Bine ca nu mi-a legat capul, altfel nu puteam să-mi întind gâtul s-o privesc cum mă suge. Ahh, în momente de astea clipesc rar, încerc să fotografiez momentul cu ochii..iar pozele să le păstrez intr-un cotlon de minte uşor accesibil, mai ales în momentele de greu, atunci când, mă întreb ce rost are viaţa asta.
Şi pe când manipulam cu atentie pozele să nu voalez eroticul film, Lenţi  sare calul. Inceracă să-mi bage un deget în cur. Evit in ultima clipa, sperând să înţeleagă că nu mă pasionează. Dar ea continua să caute acea poartă spre mine. Mă femeie..tre să scriu pe acolo "exit only"?! Când să deschid gura, să protestez, o aud urlând:

" Eu zic să stai în morţii mă-tii la un loc..acum vine bărbati-miu..şi vreau să văd ce cur virgin i-am adus "

Ce plm glumă e asta? Ce plm a băut asta? Unde plm e plm? Nu, trebuie să fie o glumă! Doamne, vreau să fiu la Camera Ascunsă.

" Lenţi te rog"
" mmnnii Lenţi, ţi-am spus că nu mă cheamă aşa..şi ce dracu te-ai flăscuit aşa..eu nu mă mai joc? "
" Lenţi te rog! Dă-mi drumul! Dă-mi drumul că-ţi sparg muia aia de curvă..făăă dă-mi drumul!!  "
" Dacă te mai zbaţi, o să-mi pătezi patul cu sânge ..."
"Ajutor..cineva..ajutooor "

După ce închise geamurile, din gentuţa de piele scoate un bisturiu. Pe lama aceleaşi iniţiale E.M. Speranţele mele de candid camera s-au dus în ...cu satelitul. Pseudo Lenţi se joacă cu lama cu o dexteritate înfricoşătoare.

" Uite cum îţi şade scârnavia. E degeaba. Dacă e degeaba propun s-o tăiem "
" Nuuu! O să se afle, am vorbit cu adminu..o să se afle. "
" Copil ce eşti, îţi vine şi adminu acuş, te place, de mult n-am ales împreună pe cineva..te plac şi eu.Scoal-o sau ţi-o tai! "


Nu..nu puteţi empatiza, chiar de eşti bărbat..şi te-ai rugat de ea să scoale că altfel..Intrasem într-un tremur incontrolabil, ştiam că nu-i happy end-ul dar încercam să câştig timp...aşa că i-am zis:
" Suge-o şi n-o păzi cu cuţitul, de o vrei `napoi "

Deşi speram să lase cuţitul deoparte, şi-l prinde în par cumva cu mânerul în coc şi lama-n afară. Se apleacă asupra tremurului corpului meu, şi-l mângâie ca pe un animal speriat. Incep să mă liniştesc, şi să caut momentul şi oportunitatea unei scăpări.
Intr-un mod tare ciudat, am reinceput să simt plăcere. Mi-a fost ruşine, îmi e ruşine acum. De multe ori ziceam " uite aşa aş vrea să mor..." şi mă gândeam cu groază că Bărbosu îmi joacă o festă mortală.
Nu trebuia să mai clipesc rar pentru poze, imaginea cu capul ei oscilând înainte`napoi cu lama din păr oprindu-se mereu periculos de aproape, mi s-a cioplit in minte. Mi s-a cioplit în minte...
Dar uite felul ei, nu se poate: aceleaşi gest..aceiaşi reacţie..lasă-mi curu în pace.

" Ce nu înţelegi mă că o să joci cum îţi cânt eu, nu auzi? O să joci, nu auzi? Dacă nu auzi ..."

Îmi prinde capul în maini. Patul zdruncină sub încleştarea noastră. Îmi dau sângele dar tot nu reuşesc să scap. Tot ce reuşesc e s-o lovesc cu capul, dar mai rău o întărât. Îmi dă doi pumni în cap cu muchia pumnului prin care ieşea mânerul bisturiului. Aproape leşin. Îmi revin de durerea din partea stângă a capului. O văd că sare din pat, ţinând ceva în mână. Tot repeta " helo , helo auzi " intr-o bucată de carne.
Îmi tăiase o ureche...

Urlu. Dar nu mă aud...nu mă văd...Sânge îmi şiroieşte pe faţă, îmi intră in nas, în ochi şi-n gură...Urlu...

" Helo mă auzi " se joacă ea cu urechea. " helllo...  Spune ce-ţi prisoseşte...Lenţi dezlipeşte hahaha ".
" Te rog...nu ţi-am făcut nici un rău..ce-ai cu mine...te rog...te implor...n-o să spun nimănui..."
" Hahaha...ce copil eşti..ştii cei mai mulţi înjură până-n ultima clipă..şi tu deja mă ierţi..mwahahaha"

Cuvintele ei nu că m-au jignit, dar "ultima clipă" precum şi "cei mai mulţi" mi-au dat de înteles că n-am scăpare. Şi-am zis plm, ca-n bancurile cu canibali: să mă mănânce..dar cu greaţa. Am început iar, mai tare, frenetic să mă zbat. Înjuram ca la concursul cu dinari, înjuram şi mă zbăteam...
" Te tai..potoleşte-te "
" Să-ţi iau morţiiiii..taie-o pe mă-taaaaaaaaaaa "
Brusc sare spre mine, şi-mi  bagă lama-n între coaste. Mă opresc şi aştept să mor..dar n-a fost decisiva. A dat aşa să mă sperie..Să nu mă sperii e tot ce pot să-ti fac..şi-mi reincep zbuciumul. Ea merge, în jurul meu ca o felină in jurul prăzii. La un moment dat anticipez următoarea lovitură si întind dreapta..deja mult slăbită în prinsoare, să mă apăr. Nu, n-a fost ca-n filmele cu Jackie Chan, să-mi taie nodul..dar i-am atenuat lovitura, iar rana asta e superficială pe lângă prima, sau pe lângă paguba cu urechea lipsă la inventar.
Dar gata, a treia e cu noroc..aşa că de nu mă eliberez.. Ultimul asalt, cu toate puterile rămase smunceam din mâini, din picioare făcând patul să joace ca-n Exorcistul. Atunci când lama se pregătea să aterizeze iar în pieptul meu am reuşit să-mi eliberez un picior cu care am început să-o ţin la distanţă. Noua mea prietenă ataca din partea opusă a piciorului eliberat, şi-l cresta cu dibăcie de căte ori putea. Deşi pierdeam sânge ca-n reclamele cu tampoane, am reuşit să scap de legături..dar am rămas cu încătuşat cu stânga. Măcelăriţa perversă simte cum scapă controlul asupra mea. Am tăieturi adănci pe picioare, o rană în coaste şi cu ochii îmi caut urechea prin cameră. Cobor din pat să-l răstorn..neatent mai primesc o lovitură-n spate. Făă şi dacă scap...Incerc să trag de pat spre balcon, să ajung la geam.
Măcelăriţa-mi ţine calea: " Nu scapi mă, să vezi că nu scapi... "
" Fă şi dacă scap...te mănânc de vie..bolnava dracu...te omor nenorocita dracu"
Impulsionat de speechul motivant trag de pat, il răstorn. Mă intorc la timp să-i fut un picior sănătos în cap. Sănătos la figurat, la propiu săngeram tare..Incep să am ameţeli, o stare de leşin. Simtindu-mă slab iar se apropie să taie din nou. Timpul curgea în defavoarea mea. În spatele ei îmi zăresc urechea. Merg spre ea..trăgand din răsputeri patul spre mine..când minune: grilajul patului se rupe..eliberandu-mă parţial..aveam cătuşele si o mare buclă de fier, in formă de opt, ataşate de mine.  Pay back time...

Arunc cu optul in ea, o lovesc bine, se chirceşte sub şocul loviturii. Mă apropii şi-o prind de cocul ce-mi părea sexi, apuc bine şi-l izbesc de perete cu-un urlet izbăvitor. Cade inertă la picioarele mele...Mă uit la ea..e ca nouă în comparaţie cu mine. Îi iau bisturiul. " two can play that game "... Îi crestez şi eu faţa, să nu mai prindă in mreje cu frumuseţea ei. Patru tăieturi adânci, simetrice, de la tâmple până sub bărbie. I-aş scoate ochii, deşi nu credeam că-s aşa tare de stomac..dar nu mai judec clar...Renunţ la scobitul în orbite pentru ceva simbolic, ce-mi place mult..o scalpez. Desprind bucaţi mari din părul ei, cu tot cu piele pe care le arunc în jur...Din frumoasa femeia cu care am luat cina, şi pe care o doream nebuneşte...a rămas...e ca o păpuşă stricată...avea lama-n păr..şi-mi plăcea..cioplit in minte...
Vomit..vomit pe ea..accentuez grotescul. Imi iau urechea şi optul de fier şi dau să plec.. de la parter aud zgomot...zgomot..nu mai pot..leşin....am scăpat de dracu`..vine administratorul acum..nu mai pot.

Deschid balconul şi sar în cimitir. Las urme de sânge ca Hansel,ca Egretăl. Trag de fierul ce ma ţine captiv şi îmi strâng în mâna urechea, sperând să o pot recupera la Urgenţa, undeva. Alerg printre cruci rasturnand vaze cu flori ofilite. Mă împiedic şi cad într-o groapă, pe un sicriu putred ca mine. Lemnul vechi pârâie sub kilogramele mele. Aproape ma înghite, aproape-l pătrund. Îmi miroase a moarte dar mă apuc să  râd: "am zis morţii cu morţii dar îmi pare rău să vă deranjez, am avut probleme. Mă auziţi? Eu vă aud bine..." Apoi încep să plang, iar hohotul face capacul sicriului să cedeze total. Cad peste mort şi bucăţi de oseminte şi hainele lui se lipesc de trupul meu năclăit de sânge. Se pare că mersul la curve e mai sigur.
Am un mort lipit de mine, catuşe cu un opt mare, urechea stângă în mâna dreaptă, răni, sânge. Plâng în cimitir şi urlu: "eu doar am vrut să fut!"







Leapşa Mitzei

sursa foto

24 de comentarii:

  1. huh! chiar m/au trecut transpirațiile.
    uite chiar ești bun la scris. și știi că niciodată nu te mint. de când așteptam de la tine o scriere care să-mi rămână împrimată pe creier.

    RăspundețiȘtergere
  2. Capricorn inclinat spre negativ, esti bun de scris sf-uri,desi initial te laudam pentru erotism!Ma auzisi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cauza asta nu ma las legat de femei.Niciodata.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Mitz Multumesc pentru apreciere, şi pentru leapşa care s-o potrivit cumva.
    @ Anonim Te aud mono, dar te aud. Lauda-ma, lauda-ma :D
    @ Pariuri Eh Florine, măcar să ţii cheia, mă auzi? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim9:46 p.m.

    juma' de zi am fost marcata de facaletul si sarea grunjoasa cu lamaie a Mitzei si de Lenti macelarit(z)a, da' tot fusei productiva intr-ale...mele.
    Inc-o vorba si ma duc :"Iti place mai mult rolul de victima decat cel de agresor?"

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa tin minte sfatul cu cheia.Ea sa mi zica iti dau cheia de la sufletul meu.
    Eu:Nu ,cheia de la catuse...

    RăspundețiȘtergere
  7. straşnic om-bărbat.sărutătorule infractorule:D
    straşnicccccccc de săcsiiiiiiiiii
    in this californiannnnnnn kingggggg bedddddddd...ce bine ţi ar sta într-un pat de asta fumând patimaş şi leneş dintr-o ţigara
    hmmm straşnicccccccc de bine:D

    RăspundețiȘtergere
  8. ei salut sarutatorule infractorule pot ca sa te mozolesc stasnic?:D pot pot pot?:D

    RăspundețiȘtergere
  9. He he he Lulo ...păi nu ziceai tu că nu-s bun de...

    RăspundețiȘtergere
  10. şi citez: "alas degeaba ai stat cu balonasul in mana am presimtit ca nu stii sa faci sex si am plecat ofticata. "

    RăspundețiȘtergere
  11. am simtit eu ca esti bun de la inceput:D da ce era sa zic amu sa iti arat ca is topita toata?:D

    RăspundețiȘtergere
  12. poti sa-i lasi Lulei un id sa poata vorbi cu tine from time to time?:D de cateva zile iti tot citesc blogul si parca can't get enough of it:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Ok..incaltă-ti stiletourile să ajungi si mozoleşte-mă.
    Vezi ca-s ingernu

    RăspundețiȘtergere
  14. nu-mi mai dau jos tocurile din picioare daca asta ma ajuta sa tin prizoniera gura ta:D

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim5:03 p.m.

    Funny aclama in delir :" Te (mai) vrem!!!In scris. Doar nu oral ?"

    RăspundețiȘtergere
  16. Funny. In cor la voi raspund. Inca oral voi...

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnule,
    eşti bun la astea, dar bun bun! Aşa că eu o să fiu cu ochii pe lepşele Miţei şi cum dă una cum mă uit la tine pe blog să văd unde îţi înfigi pixu!

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Radu, multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  19. pfuai de mine!genial, de mi-au tremurat chiloţii pe mine, citind....da'ce lepşe aveţi aci, fraţilor?...nu băgaţi şi voi chestionare cu floricica-păsărica-poetesa preferată, ca tăţ oamenii normali!...eu cum mai scap la noapte de imaginea lui Lenţi şi a lamei cu E.M?(E Mitza!? :O)
    p.s. ok, ma'c să iau un Distonocalm şi să văd şi la Mitza ce scenarii are!că tot aud numai de bine :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Esti tare-n pix Alas ! o dau mai deprte sa se bucure si altii..... Am citit cam tot de pe aici si spun ,fara rezerve, ca ai imaginatie si talent literar. Hai, gata cu laudele, ca ti-o iei in cap.....kip in taci ! (tu sa nu taci !)

    RăspundețiȘtergere
  21. Scrisul tau da dependenta

    RăspundețiȘtergere