marți

o sa fiu bogat si o sa am femei

M-am trezit in ceas tarziu de noapte, visasem o femeie frumoasa. Mi-am zis asa nu se mai poate, trebuie sa fac ceva bun. Am tras pe mine camasa in picatele de la fosta si-am iesit in hol. In hol, la etajul II, doarme o boschetara cu nume predestinat: Ioana o cheama. M-am dus la ea si am strigat tare sa-i acopar sforaitul: Ioana trezeste-te. Ioana! Ioanaaa! Cum nu raspundea i-am dat incet cu piciorul in burta. Nu ma judecati, eram curat pe pantofi. Cum s-a trezit buimaca cum m-a si intrebat: ai visat-o si tu pe femeia frumoasa? Lasa asta zic, uite aici ti-am adus ceva: un memory stick si o husa de smartphone. Bucuroasa a intins mana dupa ele, a zis bodagproste si mi-a zis ca-i sunt tare de folos. A incercat sa-mi dea un hug, dar am refuzat-o politicos.
Aveam un gust amarui in gura, ca dupa tigari netimbrate si ma gandeam daca as putea manca scarbosenii la fear factor. Ioana ar manca, nu pentru premiu si nici de foame, ar manca asa de curioasa.

Cea mai trista chestie care-mi vine minte, e despre un baiat cu care ma jucam in copilarie. Nu pot sa zic ca-mi era prieten, era doar un baiat la bloc cu ceva ani mai mic decat mine. E.. intr-o zi baiatu acesta a cazut de pe bicicleta si s-a lovit la coloana. A ramas stramb cu fata schimonosita si cu trupul lui firav intr-o pozitie contorsionata, cocosat ca quasimodo. Nici nu mai putea vorbi bine. Statea pe treptele scarii la bloc si se uita la lume, nu parea nici trist nici bucuros. Era asa apatic. Ne taia tot chefu. De joaca, de vorba, de tot.

In vis femeia era dezbracata dar avea pe cap o imensa caciula din blana de nutrie. Nu vreau sa nutresc inutile semnificatii erotico-imaginare dar cred ca-caciula reprezinta bunastare. Iar goliciuna-i cred ca reprezinta sex.

6 comentarii:

  1. Bine ati revenit, domnule :)

    RăspundețiȘtergere
  2. HunterV4:53 p.m.

    blogul tau areta ca o pula flasca. si ia-o ca pe un compliment!

    RăspundețiȘtergere
  3. Taman ce vroiam sa te sterg din Blogroll :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand visam femei frumoase inseamna ca aspiram. Aspiram dupa ce? dupa lucruri pe care nu prea le putem atinge.

    RăspundețiȘtergere
  5. "In vis femeia era dezbracata dar avea pe cap o imensa caciula din blana de nutrie. Nu vreau sa nutresc inutile semnificatii erotico-imaginare dar cred ca-caciula reprezinta bunastare. Iar goliciuna-i cred ca reprezinta sex."

    Am sentimentul că acea căciulă va fi simbolizat, transmis ideea de stăpînire pe care animalicul (deci inclusiv sexul) o exercită asupra creierului.
    Cineva raporta asupra situației reale, dincolo de reteveiul social

    RăspundețiȘtergere
  6. "Cea mai trista chestie care-mi vine minte, e despre un baiat cu care ma jucam in copilarie. Nu pot sa zic ca-mi era prieten, era doar un baiat la bloc cu ceva ani mai mic decat mine. E.. intr-o zi baiatu acesta a cazut de pe bicicleta si s-a lovit la coloana. A ramas stramb cu fata schimonosita si cu trupul lui firav intr-o pozitie contorsionata, cocosat ca quasimodo. Nici nu mai putea vorbi bine. Statea pe treptele scarii la bloc si se uita la lume, nu parea nici trist nici bucuros. Era asa apatic. Ne taia tot chefu. De joaca, de vorba, de tot."

    Dcă ți-o aduci amnte, pobabil nu degeaba iese întîmplarea la aer - vrea să-i simbolizeze altceva din interior, sub această haină.
    Nu excelex în decriptare, dar aș fi mai atent la 'tristețe', 'lipsă de chef', urîțenie (Quasimodo!), eventuală neputință de a lega vrerea vobirii (si nu numai) de execuție.

    RăspundețiȘtergere