miercuri

mela

Eram prins intr-o discutie cu o tipa ce ma dorea, si dorea si partial reusea sa ma domine. Aflasem de la un prieten ca se culcase cu ea, magarul daduse si detalii facandu-i lobby ca unui medicament eficient. Tipa nu era urata deloc sau daca un cusurgiu i-ar fi gasit oaresce defecte la fata, cu siguranta compensa la trup. Eram destul de contrariat, simteam o oarecare atractie fizica dar eram deranjat de faptul ca se culcase cu el fara obligatii iar acum incerca acelasi lucru cu mine. Promiscuitatea ei ma deranja. Dar nu ma scarbea total. Eram in expectativa, o ascultam precum un jurat o pledoarie urmand sa dau un verdict ulterior. Intre timp incercam sa castig timp si idei cu un flirt dragut si din care la o adica, daca ma hotaresc, pot iesi fara obligatii fata de ea. Ea in schimb ataca frontal, drept direct si serios, ca un cosciug.
Statea jos pe o bordura acolo unde fusesem de acord sa o insotesc la o tigara. Era vara cald si soare iar noi ne inghesuiam pe o limba de umbra. Desi imbracata foarte frumos cu o fustita alba cu buline si cu o panglica asortata-n par statea intr-o pozitie vulgara, cu picioarele departate si cu fusta ridicata. Nope asta nu da bine pentru pledoarie. "Fata mea" n-ar fi stat cracita, si-ar fi strans frumos fustita si-ar fi tinut picioarele lipite.

 - In ce pozitie ti-ar placea sa...
 - Nu stiu. N-am una favorita... zic eu inghitand iar in sec(s).

 Isi pune mana-n parul meu tragand usor de el. Zambeste si ma trage spre gura ei. Ma trag inapoi asa incat nu-mi "fura" decat un sfert de sarut. Are gust bun... si-mi place... dar revine iar problema ca a fost cu ala. Desi mi-a zis ca pot sa o sarut cu incredere ;) ma gandesc ca poate m-a mintit. Adica de ce mi-ar fi spus tot si-ar fi omis asta? Pentru ca stie ca daca ar fi si asta as refuza din start ideea. De fiecare data cand dadeam de problema asta ma consolam cu dictonul "apa le spala pe toate". Dus pe gandurile mele nu realizez ca fata cu cu buline imi rodea o ureche si-mi turna pacate-n ea. Incepusem sa o doresc. Ce jurat...ce juriu... ce verdict...  era un jurat cu ciocanelul sculat... cerand minte si vascularizare in creier...odata pornit vuietul nu mai auzeam altceva decat gemete de placere si chicoteli pacatoase.
 Desi coplesit si prins in bratele ei ca-n mreje ca o ultima lovitura, de gratie, si ca sa-si incheie pledoaria ea imi ia mana si mi-o ghideaza spre un loc in general, sau in marea parte a timpului intim.
 Atunci mi-am adus aminte ce mi-a zis prietenul ca nu-i place la ea. A zis ca nu-i place ca se irita. Am crezut ca se irita ca-i irascibila, dar acum palpam un raspuns alternativ.
 Nu-i nimic aiurea si eu ma irit sau ma mai tai pe te miri unde, dar mi-a venit in minte fata prietenului meu, de fapt parca-l aveam pe umar in dublu exemplar si inger si demon amandoi spunand la unison: "seee i-r-i-t-a". Fuck mi-am zis...e ca si cum as manca de pe jos acadeaua aruncata de altu si etichetata drept [i]"cah"[/i].
Atunci m-am intors la 360 de grade ca sa citez un amic, clasic in viata, m-am hotarat sa o las balta si sa-i spun ca nu merge. Desi...mmm poate... ca. Dar nu! Nu pot...adica as putea... dar nu vreau. Nu trebuie sa vreau.

 - Stai opreste-te...nu pot...
 - Ce-ai patit...spune
 - Stiu de tine si de.....
 - Asa si...? care-i problema?
 - Pai nu pot....
 - Ba am 18 ani sunt vaccinata fac ce vrea pizda mea.
 - Vezi tu la mine... pula mea face ce vreau eu.

2 comentarii:

  1. Buna replica de final .Am retinut o si o sa o folosesc.
    Si cu ocazia asta te trec si in blogroll pentru ca stii sa te joci cu vorbele intepate...

    RăspundețiȘtergere