duminică

scancete-n baie sau sex-n odaie

  În zgomot de tocuri te apropii de uşa mea, ştiu că eşti Tu şi inima de emoţie înceteaza să-mi bată ori n-o mai aud pentru că păşeşti în ritm cu cordul meu. La pragul meu şovăi, ai venit şi ştii c-ai să baţi n-o să dai înapoi dar nu ştii de ce şi la ce ai venit. Pentru o clipă imi reaud inima bătând dar vreau să mor să n-o aud ori să baţi odată in ritmul ei la uşa mea.

 Eu stau în pat şi dorm cu teama că mă trezesc dacă vin să-ţi deschid sau că vei pleca de nu mă ridic, ezit dar risc şi încet mă târesc spre tine dar sunt curios ce vezi când mă cuprinzi, de aia în drum spre uşă mă opresc în baie si cu ochii închişi mă privesc în oglindă. Nu-mi place ce văd si-ncep să plâng, inima-mi stă iară ori mă scâncesc în ritmul ei...ori e de la tine ce baţi in ritmul ei la uşa mea.   

 În faţa uşii stau, tu nu mai baţi sau acum inima mea bate, visez acum sau visam când erai departe, de multe ori am ales să visez în loc de realitate acum de îţi deschid vei fi aici sau eşti departe.
Stau nemişcat in faţa ta acum, te privesc undeva intre ochi şi sâni, de ridic sau cobor privirea sunt pierdut oricum, asa că mă holbez la gâtul tău şi mă rog să scoţi din el cuvinte ce o să-mi placă. Nu vrei să zici nimic, iţi simt privirea undeva pe buzele mele, vrei să ma vezi fumând aşa că aprinzi două ţigări deodată iar pe una mi-o bagi intr-un colţ de gură. Apuc c-o mână ţigara iar cealaltă o întind spre tine. Te tragi înapoi şi te ascunzi după perdea de fum, îmi zici c-am să te ating, dar nu acum. Încerc să-ţi par frumos şi-mi caut acea privire şarmantă cu care să-ţi mângâi gâtul, trag din ţigară sexos şi fac cerculeţe cu gura ţuguiată. Te prinzi de trucul meu, te amuzi de jocul meu de fum şi-mi spui relax c-am să te sărut dar nu acum.

Îţi stingi ţigara la jumate şi-ţi desfaci deodată cămaşa. Privirea-mi cade pe sânii tai eliberaţi şi uit să mai trag din ţigară. Uit să nu te privesc in ochi şi-mi doresc strabism să pot privi deodată şi-n ochii şi sânii tăi de minunată. Îmi iei ţigara dezbracată mai tragi un fum, o stingi apoi ca să mă aprinzi pe mine. Eu stau timid ca un flămând în faţa la o masă îmbelşugată rupt de foame neştiind cu ce să inceapă. Te lipeşti cu sânii de palmele mele şi-s fierbinţi ori mâna îngheţată; Cool Hand Luke: don`t strike me God whatever I done.

Pasiunea dintre noi-bolnavă, poate tu te-ai vindecat, acum vom vedea. Dacă nu o să-mi mai simţi inima bătând să nu te sperii, ne mişcăm şi te pătrund in ritm cu ea. Ori doar-mi baţi în uşă. Ori doar scâncesc in baie.


2 comentarii: