sâmbătă

postare prin care încerc s-o amuz pe Mitza

Umm. Cica era un cetaţean Florin Piersic dublat de Bendeac în scenele de soft Porn. Ştii de ce i zice soft porn? Ca nu te face hard. App shame pe tine ca m-ai facut soft..adică ce are porcu si eu nu am? Ma rog Fl Piersic junior era in vidioclipul celor de la Urma cu care a semnat Ciupercuţa, in timp ce tac-su era in rolul lui Fat Frumos intr-o productie megleno-română marca Divertis de pe vremuri.  Io eram întrun sat şi spuneam tampenii si la un moment dat am enervat lumea care s-a strans să mă bată. Mie imi place bataia, dar cu ţaranii astia nu-i de glumit aşa c-am ales sa fug. Şi fug şi fug si mă ascund într-o peştera. Si mă afund în bezna ei, si ma învelesc de întuneric, si toată poezia moare când imi dau seama că pute. Pute. Pute îngrozitor. Aşa ca ma intorc spre iesire. Şi de acolo cu bagare de seama, mă uit daca sunt scapat de ţarani. Văd un cioban si pss-uiesc.
-Psss...ciobene. Psss ciobene...
-Ce vrei bă?
-Au plecat aia?
-Au plecat poţi să ieşi...
-Băăă bine că am scăpat dar ce pute in peştera aia...
-Mdaaa..poveste lunga cu peştera aia..
-Ce poveste?
-Poveste lunga..aia e peştera dragonului....
-Ce dragon ciobene..zi nu mă fierbe...
-Poveste lunga taica , era un dragon pe vremuri...dragon ce dormea aici si fura fetele nemaritate din zodia peşti si raci. Pe care le manca. [Obs ca ciobanul folosea corect acuzativul. Avea seralul.]  Si au plecat oşti să-l infrunte.
-Si l-au biruit???
-Noo. Dragonul scuipa flacari. Cred ca avea arsuri de la ce manca. De la cele din zodia rac. Dano. 
-Asa şi..?
-A venit Florin Piersic să-l bata. Avea trancanu lui Margelatu...si..
-Si l-a biruit?
-Mnoo..balaur smecher domne`
-A venit si Florin Piersic junior.
-Si l-a biruit?
-Nuu ca ăsta a incercat o altfel de abordare. I-a bagat un deget in fund dragonului, si dupa ce l-a mirosit a cazut pe spate. Nu mirosea a roz. Aromatic porno my ass. [Cioban hipster]
-Păi şi ... cine a invins dragonul.
-Nu stiu...
-Stai ma omule de ce pute in peştera..ce tot dragoni..Piersici cu freza cuib de rândunică..roz de păsărica..ce tot indrugi acolo..de ce pute in pestera???
-Nu stiu..domne` s-o fi căcat unu adineauri.

Un comentariu:

  1. Hihihihihihi! Mi-a plăcut că ai bătut un apropo fin la cartea scrisă recent de Florin Piersic jr.
    Mey, când mai faci chestiuni din astea dă şi tu un pingback să ştie naiba omul că ai chef să te amuzi, sau să îl amuzi :P:P:P
    Dacă nu treceam azi pe aici, nu vedeam poanta!

    RăspundețiȘtergere