duminică

Ciorapul murdar




Am facut curatenie, a doua pe anul asta, bine aveam alternativa sa arunc o mana de gazon si putina apa si nu ma cazneam atat. Dar am valsat cu matura si cu mopul, si-am zambit, si-am facut cu mana geamurilor si ele mi-au zambit inapoi cu dintii mei galbeni ce se oglindeau acum in luciul lor curat.
Sub canapea am gasit Zippo-ul dupa care plangeam ferm convins ca am pierdut-o, doua pixuri, maruntis si  un ciorap micut de femeie. Era plin de jeg si gaurit. A lu` cine esti tu ma? Si ce jegoasa te-a lasat aici?
Doamne ce memento urat.
Intr-un timp colectionam chiloti. Avem niste pungi vidate in care pastram ca un criminalist dovezi ca fut deci exist. Cand ma simteam singur si trist imi revizuiam colectia si adulmecam amintiri. Apoi ciorapi lycra rupti. Pe astia-i tineam la gramada ca nu erau asa inmiresmati. Apoi mi-am dat seama ca-s tacanit si-am aruncat tot. Mai putin o pereche de chiloti care miros extraordinar. Vanilie si piersica, fum de tigara, transpiratia roz-ului ei sub focul pasiunii starnite de mine...totul intr-o bucata de panza. Cum sa arunc asa ceva?

Miros si ciorapul gasit. Nu pute e doar jegos. Speram sa recunosc mirosul si persoana ce mi l-a lasat. Gasesc fire de par cateodata si ma duc cu ele la geam, in lumina. De fapt e usor. A fost o blonda, o roscata si doua brunete.. una tunsa scurt una cu par lung. Dar ciorapul asta al cui e... Al nimanui. Zace probabil de un an sub canapeaua mea, e jegos si plin de gauri. Vrei sa fii prietenul meu? Sunt la fel de jegos ca tine, sunt plin de gauri si uitat, la fel de dezperecheat ca tine.


leapsa luata de la domnul Popescu

8 comentarii:

  1. Ăăăă uite cum ma tu pui in dificultate...
    Ok au fost doo roscate...insa tu ai par sanatos. Cu ce te speli pe cap?

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Daca facusi (si) curatenie, nu doar ordine, ai mai fi avut si varianta presaratului de sare, sa se conserve mai bine, sa nu mai puta, dupa preferinte.
    2. Dovezile le strangeai ca un criminalist,dar ala cu gandirea " Fut,deci exist" era altu' si nu era criminal(ist)
    3. Ma intreb daca inainte sa-si fi uitat femeia ciorapul, facusei curatenie, asa s-ar explica jegul de pe ciorap. Ai putea sa o cauti pe Cenusareasa dupa...ciorap???
    4. Subliminal sau nu, inteleg mesajul pe care ni-l transmiti: de un an nu ai mai...existat?
    5. Hai sa ai o zi excelenta! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca nu l a gasit alta femeie.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pff Florine sa vezi cum incercam sa explic prezenta unui vibrator strain. Strain...adica din import :P

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonima
    Sau sa presar piper sa nu-mi ia urma de criminal ce mi-s copoii. Auzi da cum crezi tu ca avea Cenusareasa ciorapii pana sa apara zana si sa fac eu curatenie? Si daca intelegi, subliminal sau nu, de ce te alinti cu "?" ala ?? Sa-ti fie si tie ziua dupa inima ta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia gata mai usor cu anonimele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim2:15 p.m.

    daca anonimele isi uita repede parolele si nici nu sunt interesate sa si le recupereze, indura si tu cu stoicism amu'. Da' de ce folosim noi pluralul? Stiu si recunosc ca am multiple personalitati,dar nu ma asteptam ca si tu sa ma vezi dublu...

    RăspundețiȘtergere